Despre noi

Misiunea noastra

 

Reveliondevis.com reprezinta un site de promovare a turismului prin prezentarea ofertelor de revelion. Simplu spus, misiunea noastra este sa va ajutam sa gasiti locatia unui revelion de vis. Bazat pe ultima tehnologie, reveliondevis.com cauta pentru tine cele mai bune oferte de revelion atat din Romania cat si din strainatate. Este asa de simplu!

 

Toate informatiile de pe site apartin Reveliondevis.com cu exceptia ofertelor de revelion. Reveliondevis.com nu este o agentie de turism drept urmare nu intermediaza rezervarea sau achitarea ofertelor de revelion. Toate ofertele de revelion de pe site sunt administrate de catre administratorii siteurilor impreuna cu reprezentatii ofertelor, care, prin acceptarea termenilor si conditiilor de la inscrierea pe site, isi asuma toata raspunderea pentru acuratetea informatiilor trimise.

 

Echipa noastra

 

Formam o echipa de programatori experimentati, de oameni de marketing si de support, ce doreste sa faca din Reveliondevis.com cea mai buna locatie online unde puteti gasi la un loc cele mai bune oferte de revelion. Mai important, lucram zi de zi pentru a mari lista noastra de oferte si impreauna cu partnerii nostri incercam sa va aducem cele mai bune produse de pe piata.

 

Contact

 

Cum putem fi mai buni? Spuneti-ne parerea dvs. Am fi bucurosi sa o auzim. Spuneti-ne cum putem sa ne imbunatatim serviciile. Spuneti-ne cum vi se pare Reveliondevis.com. Foloseste pagina de Contact.