205 EUR/pers

Revelion 2015 Hotel Erbil, Istambul ***

Hotel Erbil, Istambul ***

Descriere locatie

Situat între Gara Sirkeci si Palatul Topkapi, Hotelul Erbil beneficiaza de o pozitie minunata în cartierul Sultanahmet. Hotelul Erbil 3* este localizat la aproximativ 0,4 km de Muzeul Arheologic si la 0,9 km de Moscheea Albastra. Hotelul Erbil ofera servicii de calitate, este ideal pentru relaxare si se adreseaza persoanelor de orice varsta, cuplurilor sau prietenilor care isi doresc o vacanta in frumosul oras Istanbul. Hotelul ofera mobilier otoman, Wi-Fi gratuit si legaturi excelente de transport în comun.

 

Camerele îmbina elemente traditionale cu facilitati moderne, care includ aer conditionat si un minibar. Sunt disponibile o zona de relaxare si un TV cu canale prin satelit.

 

La restaurantul din incinta Hotelului Erbil puteti servi o fuziune de specialitati locale si mâncaruri internationale.

 

Hotelul include un birou de turism, care îi poate consilia vizitatori în legatura cu atractiile principale ale orasului, inclusiv Moscheea Albastra si Turnul Galata. Aeroportul International Ataturk se afla la mai putin de 30 minute cu masina distanta.

 

Atractii turistice si obiective din Istanbul:

Istanbul este un oras aflat la confluenta mai multor culturi. Acest lucru si-a lasat amprenta asupra istoriei sale foarte vechi si a intregii sale dezvoltari de-a lungul secolelor. In urma diverselor civilizatii care si-au pus amprenta asupra orasului Istanbul au ramas o serie intreaga de obiective turistice si monumente istorice care pot fi astazi admirate de miile de turisti ce aleg sa isi petreaca cateva zile la Istanbul. Mai jos va prezentam cateva dintre aceste obiective turistice care fac din Istanbul un loc ce merita explorat si descoperit in toata splendoarea lui.

 

Din multitudinea de obiective turistice si culturale din Istanbul am ales sa va prezentam pe larg cateva dintre acestea in randurile de mai jos. In functie de preferintele dumneavoastra Istanbulul poate fi cadrul unei vacante in care sa va imbunatati cunostintele despre cultura otomana si in timpul careia puteti vizita o multime de locuri interesante.

 

  • Hagia Sofia
  • Moscheea Albastra
  • Palatul Topkapi
  • Biserica Cisterna
  • Stramtoarea Bosfor
  • Turnul Galata
  • Podul Galata
  • Marele Bazar
  • Muzeul Kariye
  • Parcul Miniaturk

Oferta Revelion 2015

Perioada: 30.Dec.2013 - 02.Jan.2014

Pret: 205 EURO/sejur/persoana in dubla

 

Servicii incluse:

3 nopti cazare cu mic dejun

bilet de avion Bucuresti - Istanbul - Bucuresti

taxe de aeroport

bagaj de mana si de cala

 

Aceasta oferta este valabila in momentul postarii ei, preturile pot varia in functie de disponibilitatea la avion si la cazare.

Perioada poate fi schimbata cum doriti dumneavoastra, la fel si hotelurile.

 

Servicii neincluse

alte cheltuieli personale

Cina de revelion nu este inclusa in pret!

Informatii contact

Monkey Travel

Sos. Giurgiului, nr. 117, bloc 4, scara 5, parter, interfon 04 (Piata Progresul), Sector 4

31.437.09.22; 031.437.09.24; 0749.974.236; 0737.168.626 

office@monkeytravel.ro

http://www.monkeytravel.ro

  

Adauga parerea ta


8 − unu =

Oferte speciale cazare!

Data Check-in

Data Check-out