de la 80 EUR/cam

Revelion 2015 Hotel Iri Busteni ***

Hotel Iri Busteni ***

Descriere locatie

Hotel Iri este situat in statiunea Busteni, la 500 de metri de partia de ski Kalinderu. La aproximativ 2km se afla telecabina Busteni-Babele, precum si Crucea Eroilor de pe Caraiman. Castelul Peles este la 9 km. Amplasat in mijlocul naturii, ofera o priveliste splendida catre masivul Caraiman si crucea Caraiman, fiind locul ideal de petrecere a unui concediu la munte relaxant si distractiv in acelasi timp. 

 

Hotelul dispune de 70 locuri de cazare distribuite in 35 de camere dintre care: 19 sunt camere cu pat matrimonial, 8 camere duble twin si 4 apartamente compuse din 2 camere matrimoniale fiecare. Fiecare camera dispune de baie proprie precum si alte dotari: Lcd cu cablu, frigider, balcon sau terasa cu vedere la munte, internet wireless. Parcarea este privata si supravegheata video 24/24 si inclusa in tariful de cazare. 

 

Hotelul detine si o sala de mic dejun cu bar unde se organizeaza si seri speciale pentru clientii nostri. Deasemenea aveti acces la gratar cu lemne puse la dispozitia clientilor, precum si la foisorul din curte. 

 

Pentru iubitorii sporturilor de iarna, aveti posibilitatea de acces la echipamente de schi in apropiere, iar cei care doresc sa invete sa schieze, monitorii nostri va stau la dispozitie. 

 

Vara este un prilej minunat de a face drumetii in aer liber si de a vizita imprejurimile. 

Pentru aceasta, Hotel Iri va pune la dispozitie ghizi pentru drumetiile montane si organizeaza excursii la cererea clientilor, contracost.

Oferta Revelion 2015

Oferta 1:

-100 euro/cam dubla /noapte

-180 euro/suita/noapte

-Minim 3 nopti cazare

-Oferta include mic dejun

 

Oferta 2:

-80 euro/camera dubla/noapte

-160 euro/suita/noapte

-Minim 5 nopti cazare

-Oferta include mic dejun

 

Optional : Masa festiva= 100 euro/persoana, cu preparate traditionale, lautari....

 

Capacitate: 70 locuri in 35 camere

Informatii contact

Adresa: Busteni, str. Eroilor, nr. 2
Persoana contact: Liviu
Telefon: 0244.320.872, 0745.645.142, 0755.062.526

  

Adauga parerea ta


× 5 = treizeci

Oferte speciale cazare!

Data Check-in

Data Check-out