250 lei/noapte

Revelion 2015 Pensiunea Casa Ana (Verde) ***

Pensiunea Casa Ana (Verde) ***

Descriere locatie

Pensiunea turistica Casa Ana de 3 stele (verde) este amplasata in apropierea partiei de schi alpin din Predeal, la drumul national DN1. La parterul imobilului se gaseste un restaurant si bar categoria I-a, unde se servesc de la preparate traditionale, la preparate internationale precum pizza, spaghete, etc. Pensiunea are finisaje moderne, adica timplarie pvc cu geam termopan si centrala proprie cu apa calda si caldura non stop. Internet WI-FI gratuit in toata pensiunea.

Cele 13 camere sunt mobilate modern si fiecare are o personalitate proprie. 

Toate camerele au bai proprii, tv cablu, frigider, acces internet wrilles. 

Se poate asigura un concediu de neuitat atit prin conditiile confortabile de cazare cit si prin posibilitatea de a petrece timpul recreativ prin drumetii in mijlocul naturii unde poti respira cel mai ozonat aer sau prin activitati de agrement cu plimbare cu atv, acrobatii alpine, mersul cu bicicleta, etc

La parterul imobilului restaurantul asigura intr-un climat placut servirea unor preparate traditionale sau preparate internationale precum pizza, spaghete, etc, 

Demisolul pensiunii are un bar unde intr-un mediu recreativ turistii pensiunii pot servi preparate deosebite si pot sa-si petreaca timpul liber. 

Pensiunea are finisaje moderne, adica timplarie pvc cu geam termopan si centrala proprie asigurind apa calda si caldura non stop. 

La parterul pensiunii s-a deschis un market bine aprovizionat. 

Oferta Revelion 2015

Camera dubla (2 persoane) cu pat matrimonial,tv cablu,frigider si baie proprie costa 250lei/noapte.

 

Capacitate: 38 locuri in 13 camere

Informatii contact

Adresa: str. M. Saulescu, nr. 2bis
Telefon: 0766 270 792; 0744 813 233
Adresa web: http://www.casa-ana.ro/

  

Adauga parerea ta


opt + = 12

Oferte speciale cazare!

Data Check-in

Data Check-out