de la 5.600lei/vila

Revelion 2015 Pensiunea Casa din Deal, Fundul Moldovei

Pensiunea Casa din Deal, Fundul Moldovei

Descriere locatie

Casa din Deal este situata in inima Bucovinei, in localitatea Fundu Moldovei, la aproximativ 10km de Campulung Moldovenesc. Ofera o priveliste de vis a obcinelor Bucovinei si a vaii raului Moldova.

 

Dispune de 5 dormitoare moderne, living spatios, 2 bai moderne, bucatarie complet utilata, cablu TV, apa calda si rece in permanenta. Padure de brazi si mesteceni chiar in spatele casei. Oferim cazare cu sau fara mancare, mesele sunt gustoase si imbelsugate, in buna traditie bucovineana (se folosesc produse proaspete, multe obtinute in gospodaria proprie). Activitati: calarie (local sau la Lucina), o zi la stana autentica, vizite la manastiri, muzeze la Campulung Moldovenesc, drumetii pe Rarau – Pietrele Doamnei, Giumalau sau pe muntii din jurul pensiunii, vara – cules de fructe de padure, iarna – sanius, schi, foc de tabara.

Oferta Revelion 2015

Revelion cu familia si prietenii in Bucovina!

 

Zapada, distractie, relaxare, brazi impodobiti, taclale la gura sobei, plimbari cu sania trasa de cai, traditii si obiceiuri, bucate delicioase, gazde primitoare si bucuroase de oaspeti. Va asteptam de sarbatorile de iarna 2013 - 2014 la Fundu Moldovei.


Casa din Deal este situata in inima Bucovinei, in localitatea Fundu Moldovei, la aproximativ 10km de Campulung Moldovenesc. De pe terasa puteti admira privelistile de vis ale Obcinelor Bucovinei si vaii raului Moldova.


Vila a fost inaugurata in iarna anului 2007 si poate gazdui pana la 12 persoane in conditii bune de cazare. Vila dispune de 5 dormitoare, 2 bai modern (apa calda / rece in permanenta), living spatios, bucatarie complet utilata, terasa, gratar. Incalzire cu sobe cu lemne si central electrica. Lemne pentru sobe si gratar la discretie. In spatele casei se intinde o padure de mesteceni si brazi. Pensiunea Casa din Deal se inchiriaza la cheie, unui grup de 10 - 12 persoane.
Mai multe detalii despre cazare si oferta de sarbatori - iarna 2103 - 2014 (Revelion si Craciun), gasiti pe website-ul nostru.

OFERTA REVELION 2014: vila la cheie, doar cazare - 10 persoane (5 dormitoare)

  • 5.600 lei / 4 nopti - toata vila
  • 6.500 lei / 5 nopti - toata vila


Cazare suplimentara pentru 1 - 2 persoane: 75 lei / zi / persoana.

 

Din partea noastra, un tort delicios cu nuci si frisca, specialitatea casei.

Informatii contact

Persoana contact: Ileana Ilie
Telefon: 0724 278327, 0230 23 63 96
Email: mihaela_draghici@hotmail.com
Adresa web: http://www.casaileana.com

  

Adauga parerea ta


+ doi = 10

Oferte speciale cazare!

Data Check-in

Data Check-out